Kinderfiets bestellen

Bij elke levensfase hoort een nieuwe kinderfiets. Of u nu op zoek bent naar een vrolijke en hippe kinderfiets voor uw peuter, kleuter of tiener. Een kinderfiets bestellen doet u eenvoudig bij Kinderfietsbestel.nl!

Kinderfietsbestel.nl verkoopt de meest leuke en voordeligste Kinderfietsen van Nederland. In onze webshop ontdekt u een verrassend aanbod kinderfietsen met fietsmaten van 10 tot 26 inch. Van jongensfietsen tot meisjesfietsen en van loopfietsen tot steps: met behulp van onze handige filters komt u altijd tot de perfecte kinderfiets!

 

 Accessoires: vergroot de veiligheid van uw kind

Kinderfietsbestel.nl stelt de bescherming en veiligheid van uw kind voorop. Rust uw kinderfiets uit met accessoires zoals een fietsbel en fietshelm. Zo fietst uw kind veilig en zonder zorgen tijdens fietstochten naar de speeltuin, school of stad.

 Premium dealer van VOLARE & SALUTONI

Bij Kinderfietsbestel.nl staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Die kwaliteit ziet u ook terug in ons aanbod. Zo zijn wij premium dealer van VOLARE & SALUTONI. Met de hoge kwaliteit aan fietsen, het kinderlijke assortiment en goede service hebben wij al vele klanten tevredengesteld met onze kinderfietsen.

 Bepaal eenvoudig de juiste fietsmaat

Fietsen begint met het kiezen van de juiste fietsmaat. De fietsmaat van uw kind is afhankelijk van de leeftijd, de lichaamslengte en de kledingmaat van uw kind. De grootte van kinderen per leeftijdscategorie kan namelijk altijd verschillen.

Kinderfietsmaten worden met betrekking tot de wielmaat weergegeven in inches en ten aanzien van de hoogte van het frame in de framemaat.

Onderstaande tabel geeft globaal weer welke framemaat geschikt is voor welke lichaamslengte. Het bepalen van de fietsmaat van uw kind was nog nooit zo eenvoudig!

 

Fiets maattabel

Kinderfiets bestellen?

Wil je een kinderfiets, jongensfiets, meisjesfiets of peuterfiets kopen? Online kinderfiets kopen bij Kinderfietsbestel.nl. Bekijk hier onze kinderfiets merken. Wij geven ook advies over de maat kinderfiets.

Bestel uw kinderfiets eenvoudig online of neem contact met ons op, ook als u een specifieke vraag of advies nodig heeft.

Onze specialisten nemen u graag aan de hand om tot het perfecte eindresultaat te komen: de leukste kinderfiets tegen een voordelige prijs.