Online kinderfiets kopen

Het kopen van een kinderfiets is altijd weer een leuk moment. Een nieuwe kinderfiets betekent namelijk een nieuwe levensfase van uw kind.

Er is online veel keuze in kinderfietsen voor alle leeftijden. Naar welke kinderfiets u ook op zoek bent, Kinderfietsbestel.nl is uw partner en maakt het online kopen van een kinderfiets een stuk makkelijker!

 

Kinderfietsbestel.nl, de specialist in voordelige kinderfietsen

Kinderfietsbestel.nl verkoopt de meest leuke en voordeligste Kinderfietsen van Nederland tegen een scherpe prijs. Dit doen wij met alle liefde en plezier. Laat uzelf verrassen door ons brede assortiment aan kinderfietsen van 10 inch tot 26 inch. Van jongensfietsen tot meisjesfietsen en van loopfietsen tot steps en accessoires: met behulp van onze handige filters op de webshop komt u altijd tot het juiste item.

Topmerken onder een dak

Wij voeren een uitgebreid assortiment aan gespecialiseerde merken in goede kinderfietsen zoals VOLARE, SALUTONI en Disney. Van een Batman kinderfiets voor jongens tot een Disney Frozen 2 kinderfiets voor meisjes: de kinderfietsen van Kinderfietsbestel.nl zijn zeer goed van kwaliteit.

Premium dealer van VOLARE & SALUTONI

Bij Kinderfietsbestel.nl staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn wij  premium dealer van VOLARE & SALUTONI. Mede dankzij de hoge kwaliteit aan fietsen, het kinderlijke assortiment en goede service hebben wij al veel klanten tevredengesteld met onze kinderfietsen.

De voordelen van Kinderfietsbestel.nl

Bij Kinderfietsbestel.nl profiteert u van vele voordelen. Zo wisselt ons assortiment regelmatig en profiteert u altijd van de scherpste prijs. Daarnaast geven wij u ook advies en uitstekende nazorg en leveren wij onze kinderfietsen in Nederland, Duitsland en België.

Hiermee onderscheidt Kinderfietsbestel.nl zich in prijs, kwaliteit, service en nazorg. Ontdek het zelf!

Kinderfietsbestel.nl, de specialist in voordelige kinderfietsen

Kinderfietsbestel.nl verkoopt de meest leuke en voordeligste Kinderfietsen van Nederland tegen een scherpe prijs. Dit doen wij met alle liefde en plezier. Laat uzelf verrassen door ons brede assortiment aan kinderfietsen van 10 inch tot 26 inch. Van jongensfietsen tot meisjesfietsen en van loopfietsen tot steps: met behulp van onze handige filters op de webshop komt u altijd tot het juiste item.

Accessoires

Veiligheid op de fiets is ontzettend belangrijk. Het is daarom goed om uw kinderfiets uit te rusten met accessoires. Op kinderfietsbestel.nl vindt u accessoires een fietsbel en fietshelm. Zo vergroot u de veiligheid van uw kind tijdens de fietsritten.

Premium dealer van VOLARE & SALUTONI

Bij Kinderfietsbestel.nl staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn wij  premium dealer van VOLARE & SALUTONI. Mede dankzij de hoge kwaliteit aan fietsen, het kinderlijke assortiment en goede service hebben wij al veel klanten tevredengesteld met onze kinderfietsen.

Altijd de juiste kinderfiets met onze fietsmaattabel

Kinderen groeien snel en als er een nieuwe kinderfiets wordt aangeschaft, dan is het natuurlijk belangrijk om op de maat kinderfiets te letten. Welke fietsmaat uw kind nodig heeft is afhankelijk van de leeftijd, de lichaamslengte en de kledingmaat van uw kind. De grootte van kinderen per leeftijdscategorie kan namelijk altijd verschillen.

Kinderfietsmaten worden met betrekking tot de wielmaat weergegeven in inches en ten aanzien van de hoogte van het frame in de framemaat.

Onderstaande tabel geeft globaal weer welke framemaat geschikt is voor welke lichaamslengte.

Fiets maattabel

Advies en service

Welke leeftijd uw kind ook heeft, met deze tabel is het vanaf nu heel eenvoudig bepalen welke fietsmaat uw kind nodig heeft!

Online webshop: de leukste kinderfiets tegen een scherpe prijs

Dankzij onze webshop bieden wij u de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs de leukste kinderfiets aan te schaffen. Wij onderscheiden ons in prijs, kwaliteit, service en nazorg. Een fiets kopen was nog nooit zo leuk!

Online kinderfiets kopen? Bestel eenvoudig bij Kinderfietsbestel.nl

Online kinderfiets kopen? Kinderfietsbestel.nl is uw partner. Bestel eenvoudig online of neem contact met ons op, ook als u een specifieke vraag of advies nodig heeft. Onze specialisten nemen u graag aan de hand om tot het perfecte eindresultaat te komen: de leukste kinderfiets tegen een voordelige prijs.