Kinderfiets kopen?

Het kopen van een kinderfiets is altijd weer een leuk moment. Een nieuwe kinderfiets betekent namelijk een nieuwe levensfase van uw kind. Maar het kopen van een kinderfiets is niet altijd eenvoudig, uw kind groeit snel. Daarnaast wilt u natuurlijk een fiets die voldoet aan de veiligheidseisen, tegen een stootje, de juiste maat en een scherpe prijs heeft.

Naar welke kinderfiets u ook op zoek bent, Kinderfietsbestel.nl is uw partner en maakt het kopen van een kinderfiets een stuk makkelijker!

 

Kinderfietsbestel.nl, de specialist in voordelige kinderfietsen

Kinderfietsbestel.nl verkoopt de meest leuke en voordeligste Kinderfietsen van Nederland tegen een scherpe prijs. Dit doen wij met alle liefde en plezier. Laat uzelf verrassen door ons brede assortiment aan kinderfietsen van 10 inch tot 26 inch. Van jongensfietsen tot meisjesfietsen en van loopfietsen tot steps: met behulp van onze handige filters op de webshop komt u altijd tot het juiste item.

Bij Kinderfietsbestel.nl profiteert u van meer voordelen dan enkel een hoogwaardige kinderfiets tegen een scherpe prijs. Zo kunt u rekenen op advies en uitstekende nazorg en leveren wij onze fietsen in Nederland, Duitsland en België.

Accessoires

Veiligheid op de fiets is ontzettend belangrijk. Het is daarom goed om uw kinderfiets uit te rusten met accessoires. Op kinderfietsbestel.nl vindt u accessoires een fietsbel en fietshelm. Zo vergroot u de veiligheid van uw kind tijdens de fietsritten.

Premium dealer van VOLARE & SALUTONI

Bij Kinderfietsbestel.nl staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn wij  premium dealer van VOLARE & SALUTONI. Mede dankzij de hoge kwaliteit aan fietsen, het kinderlijke assortiment en goede service hebben wij al veel klanten tevredengesteld met onze kinderfietsen.

Kinderfiets kopen? Kinderfietsbestel.nl is uw partner

Kinderfiets kopen? Kinderfietsbestel.nl is uw partner. Neem contact met ons op, ook als u een specifieke vraag of advies nodig heeft. Onze specialisten nemen u graag aan de hand om tot het perfecte eindresultaat te komen: de leukste kinderfiets tegen een voordelige prijs.