Maat kinderfiets

Bij de aanschaf van een fiets is het kiezen van de juiste fietsmaat ontzettend belangrijk. Het fietsen op een te grote of te kleine fiets kan niet alleen leiden tot onveilige situaties, maar ook tot een verkeerde houding met in veel gevallen lichamelijke klachten zoals zadelpijn en rugpijn tot gevolg.

Kinderfietsbestel.nl helpt u met het kiezen van de juiste maat kinderfiets.

 

De specialist in voordelige en kwalitatieve kinderfietsen

Kinderfietsbestel.nl verkoopt de meest leuke en voordeligste Kinderfietsen van Nederland. In ons brede en wisselende assortiment jongensfietsen, meisjesfietsen, loopfietsen, steps en accessoires vindt u altijd een vrolijke en hippe kinderfiets voor uw peuter, kleuter of tiener.

Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Zo zijn wij premium dealer van VOLARE & SALUTONI, voorzien wij u graag van advies en leveren wij onze kinderfietsen in Nederland, Duitsland en België.

Een ding is zeker: met een kinderfiets van kinderfietsbestel.nl fietst uw kind altijd met de wind in de rug!

Bepaal welke fietsmaat uw kind nodig heeft

Kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de maten 10 inch tot 26 inch. De leeftijd, lichaamslengte en kledingmaat van uw kind bepalen welke maat kinderfiets geschikt is voor uw kind.  De grootte van kinderen per leeftijdscategorie kan namelijk altijd verschillen.

Kinderfietsmaten worden met betrekking tot de wielmaat weergegeven in inches en ten aanzien van de hoogte van het frame in de framemaat.

Onderstaande tabel geeft aan globaal weer welke framemaat geschikt is voor welke lichaamslengte.

 

Fiets maattabel

Welke leeftijd uw kind ook heeft, met deze tabel is het vanaf nu heel eenvoudig bepalen welke fietsmaat uw kind nodig heeft!

Persoonlijk advies nodig over de juiste maat kinderfiets?

Heeft u een specifieke vraag of advies nodig over de juiste maat kinderfiets? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten nemen u graag aan de hand om tot het perfecte eindresultaat te komen: de leukste kinderfiets in de juiste maat tegen een scherpe prijs.

Wil je een kinderfiets, jongensfiets, meisjesfiets of peuterfiets kopen? Online kinderfiets kopen bij Kinderfietsbestel.nl. Bekijk hier onze kinderfiets merken.