Peuterfiets kopen?

De eerste peuterfiets die u voor uw kind koopt is een speciaal moment. Natuurlijk wilt u een fiets die mooi en stevig is en helemaal past bij de wensen van uw peuter.

Wilt u een peuterfiets kopen? Kinderfietsbestel.nl is uw partner in de voordeligste kinderfietsen van Nederland! Van een Disney Frozen 2 Kinderfiets met zijwieltjes voor buiten tot loopfietsen voor binnenshuis: bij Kinderfietsbestel.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan peuterfietsen. De fietsen voldoen aan de veiligheidseisen, hebben een stevig frame en een scherpe prijs. Een peuterfiets kopen was nog nooit zo leuk!

Peuterfietsen in verschillende kleuren en designs

Elke peuter is anders en heeft een eigen smaak. Van een Falk Baby Racing Team Moto tot een QPlay loopfiets: de peuterfietsen van Kinderfietsbestel.nl zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Zo vindt u altijd fiets waar uw peuter blij van wordt!

Vergroot de veiligheid van uw kind: kies de juiste fietsmaat

Kinderen groeien snel. Niets is dan ook zo belangrijk als het uitkiezen van een passende framehoogte. De juiste framemaat van de fiets draagt bij aan de veiligheid en het fietscomfort.  Kinderfietsmaten worden met betrekking tot de wielmaat weergegeven in inches en ten aanzien van de hoogte van het frame in de framemaat.

De fietsmaten van kinderfietsen gaan van 10 inch tot 26 inch.  Onderstaande tabel geeft aan globaal weer welke framemaat geschikt is voor welke lichaamslengte.

Fiets maattabel

Welke leeftijd uw kind ook heeft, met deze tabel is het vanaf nu heel eenvoudig bepalen welke fietsmaat uw kind nodig heeft!

Peuterfietsen van bekende topmerken

Bij Kinderfietsbestel.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel. Als premium dealer van VOLARE & SALUTONI vindt u een uitgebreid assortiment aan bekende topmerken. Mede dankzij de hoge kwaliteit aan fietsen, het kinderlijke assortiment en goede service hebben wij al bij vele kinderen in Nederland, België en Duitsland een lach op het gezicht getoverd met onze kinderfietsen.

Peuterfiets kopen? Kinderfietsbestel.nl is uw partner

Peuterfiets kopen? Kinderfietsbestel.nl is uw partner! Neem contact met ons op, ook als u een vraag heeft over een bepaald soort kinderfiets of advies nodig heeft. Onze specialisten nemen u graag aan de hand om tot het perfecte eindresultaat te komen: de leukste en voordeligste peuterfiets.