Hoeveel inch fiets voor welke leeftijd?

Veiligheid op de fiets is ontzettend belangrijk. Kinderen groeien snel en als er een nieuwe kinderfiets wordt aangeschaft, dan is het natuurlijk belangrijk om op de maat kinderfiets te letten. Hoeveel inch fiets uw kind nodig heeft is afhankelijk van de leeftijd, de lichaamslengte en de kledingmaat van uw kind. De grootte van kinderen per leeftijdscategorie kan namelijk altijd verschillen.

Kinderfietsmaten worden met betrekking tot de wielmaat weergegeven in inches en ten aanzien van de hoogte van het frame in de framemaat.

Kinderfietsbestel.nl, de specialist in kinderfietsen

Kinderfietsbestel.nl verkoopt de meest leuke en voordeligste Kinderfietsen van Nederland. Dit doen wij met alle liefde en plezier. Laat uzelf verrassen door ons brede assortiment en kom tot het juiste item door onze handige filters. Heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten nemen u graag aan de hand om tot het perfecte eindresultaat te komen.

De verschillende maten kinderfietsen

Kinderfietsen gaan van 10 inch tot 26 inch. Onderstaande tabel geeft globaal weer welke framemaat geschikt is voor welke lichaamslengte.

Fiets maattabel

Welke leeftijd uw kind ook heeft, met deze tabel is het vanaf nu heel eenvoudig bepalen hoeveel inch fiets uw kind nodig heeft!

Premium dealer van VOLARE & SALUTONI

Kinderfietsbestel.nl is trotste verkoper van VOLARE & SALUTONI. Mede dankzij de hoge kwaliteit, het kinderlijke assortiment en het ruime aanbod hebben wij al veel klanten tevredengesteld met onze kinderfietsen.

De voordelen van Kinderfietsbestel.nl

Bij Kinderfietsbestel.nl profiteert u van vele voordelen. Zo wisselt ons assortiment regelmatig en bieden wij hoge kwaliteit jongensfietsen, meisjesfietsen, loopfietsen, steps en accessoires tegen een scherpe prijs. Daarnaast geven wij u ook advies en uitstekende nazorg en leveren wij onze kinderfietsen in Nederland, Duitsland en België.

Hiermee onderscheidt Kinderfietsbestel.nl zich in prijs, kwaliteit, service en nazorg. Ontdek het zelf!

Persoonlijke advies nodig?

Heeft u een specifieke vraag of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten nemen u graag aan de hand om tot het perfecte eindresultaat te komen: de leukste kinderfiets tegen een scherpe prijs.